Igraonica „Trocadero“ - Kod nas možete prirediti predivnu rođendansku proslavu za svoјe dete i drugare. Za roditelje je tu prijatan, ugodan i jedinstven kafić sa pogledom na Vaše mališane i povoljnim cenama pića. Na raspolaganju Vam je besplatan WiFi bežični internet,  dnevna, nedeljna i mesečna štampa.

Pravila

 

  • Roditelji puštaju decu u igraonicu na svoju odgovornost. Prostor igraonice je na jednom nivou i deca su na oku svojim roditeljima.
  • Osoblje igraonice koordiniše rad sa decom, ali nije odgovorno za njihovo ponašanje i eventualne povrede prilikom igre.
  • Svi sadržaji unutar igraonice su urađeni po najvišim bezbednosnim standardima. Ipak, mogućnost povrede je uvek prisutna.
Trocadero igraonica senta

Radno vreme igraonice:

Petak 17h do 20h

Subota 10h do 13h

Subota 15h do 21h

Nedelja 10h do 13h

Nedelja 15h do 20h

Trocadero igraonica senta

Imamo izuzetan deo sa video igrama na najnovijim igračkim konzolama Microsof XBOX360 sa Kinect kamerom koja snima sve pokrete i pruža neviđenu zabavu. U ponudi su sve najnovije igre, od fudbala, trkačkih vožnji pa do plesa i sportova sa skakanjem, pomeranjem, okretanjem a samim tim i unapređenjem motorike deteta.

Organizaciju proslave dečijeg rodjendana Trocadero igraonica pravi po Vašoj želji ili uz naš tim. Hranu i torte možete sami doneti ili organizovati preko nas.

Trocadero igraonica senta
Trocadero igraonica senta

Rezervaciju možete obaviti

lično u Trocadero 1 Glavni trg,

pozivom na telefon 024 814556

ili putem kontakt forme...

šalje se Vaša poruka !!!!!

The server encountered an error.

Uspešno poslata poruka!!! hvala

Trocadero igraonica senta
Trocadero igraonica senta